• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято Першого дзвоника у нашому закладі - одне із найзворушливіших

Свято Першого дзвоника у нашому закладі - одне із найзворушливіших

2018-09-04

/Files/images/IMG_20180903_093820.jpg

Свято Першого дзвоника - особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

Свято Першого дзвоника у нашому навчальному закладі об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню шкільну родину.

У 2018/2019 навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для 24 вихованців дошкільної групи «Сонечко» та 124 учнів початкової, середньої та старшої школи. Ще 12 допитливих і непосюдичих дітлахів, які донедавна були дошкільнятами, вперше стали школярами. Гучним оплесками зустріли їх присутні, яких привела на лінійку перша вчителька Світлана Миколаївна Андрійчук - талановита, творча, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг. Вони із задоволенням приєдналися до шкільної родини і розповіли про себе у віршах. Першачки отримали символічні подаруночки від одинадцятикласників.

Хвилювалися й випускники, адже це їх остання першовереснева лінійка в рідній школі. Скоро вони стануть дорослими і покинуть свою другу домівку – школу.

Директор школи Лариса Олександрівна Даценко привiтала з початком нового навчального року учнiв, їхнiх батькiв та вчителів, побажала нових перемог у навчаннi, спортi, щоб у новому навчальному році діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними.

Святкова лінійка мала національно-патріотичний зміст. Пiд час урочистостей учні, вчителі, гості та батьки виконували Гімн України, покладали квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та Пам’ятного знаку . Гарного настрою додавали присутні, що були вбрані у вишиванки, які створювали атмосферу патріотизму.

Саме в цей день учні з особливою теплотою та трепетом у серці, згадали своїх вчителів, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цей новий навчальний рік у початковій школі розпочинається із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа"

Саме тому на святковій лінійці по-особливому тепло вітали найменших учасників навчально-виховного процесу – наших першокласників.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi