• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» за участі16-тої державної пожежно-рятувальної частини Шумського районного відділу Управління ДСНС.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» за участі16-тої державної пожежно-рятувальної частини Шумського районного відділу Управління ДСНС.

2018-09-14

/Files/images/IMG_20180914_110933.jpg

У Андрушівському НВК 14 вересня 2018 року пройшли показові практично-тренувальні навчання з евакуаціії на випадок пожежі за участі 16-тої державної пожежно-рятувальної частини Шумського районного відділу Управління ДСНС.Під час заходу були відпрацьовані спільні дії рятувальників та педагогічного колективу школи, у ході яких, під час умовної пожежі, була проведена повна евакуація учнів школи.

Після включення звукової сигналізації (три довгих дзвінки), яка сповістила працівників й учнів школи про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи, учні у супроводі вчителя, який позаду всього класу, тримаючи класний журнал, організовано пересувалися до виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, шкільного футбольного поля, на якому шикувалися по класах, де педагогами терміново проводилась перекличка за класними журналами й повідомлялось про наявність дітей в класі (на цей день) та про кількість евакуйованих.

Після навчань рятувальники ознайомили дітей з оснащенням пожежно-рятувальної техніки, показали їм оснащення та рятувальні засоби, які використовуються для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» в школі проведено цікаво та повчально. Адміністрація школи висловлює вдячність16-тій державній пожежно-рятувальній частині Шумського районного відділу Управління ДСНС і бажає всім мирного неба та безпечних умов життя.

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi