• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звітування керівника Андрушівського НВК

Звітування керівника Андрушівського НВК

2019-06-12

/Files/images/изображение_viber_2019-06-12_15-16-38.jpg

12 червня 2019 року відбулося звітування директора Андрушівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Даценко Лариси Олександрівни перед педагогічним колективом та громадськістю. Метою звітування було: подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності директора.

Завдання звітування:

1. Забезпечити прозорість, відкритість і демократичність управління Андрушівським НВК.

2. Стимулювати вплив громадськості на прийняття та виконання керівником відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом.

Порядок денний:

Вибори голови та секретаря зборів.

Звіт директора Даценко Л.О.

Обговорення звіту (виступи членів колективу та громадськості).

Голосування.

У своєму звіті Лариса Олександрівна розкрила всі напрямки роботи, дала аналіз виконаної роботи, розповіла про досягнуті результати, а також про педагогічні та творчі здобутки.

В обговорені звіту взяли участь педпрацівники закладу та громадськість, які в свою чергу високо оцінили роботу Андрушівського НВК та керівника Даценко Л.О., зокрема.

Рішення загальних зборів

1. Прийняти до уваги звітну інформацію.

2. За підсумками голосування педагогічний колектив та громадськість визначає роботу директора Андрушівського НВК задовільною.

3. Продовжити спільну роботу адміністрації НВК, батьківського комітету та громадськості по покращенню умов для всебічного розвитку дітей та модернізації бази закладу.

/Files/images/изображение_viber_2019-06-12_15-16-35.jpg

/Files/images/изображение_viber_2019-06-12_15-16-01.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 327

Коментарi