• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 22 січня ми відзначаємо День Соборності України - свято, яке символізує єдність українських земель і відіграє значну роль в історії нашої країни. Ця подія крізь роки нагадує нам про силу національного єднання.

22 січня ми відзначаємо День Соборності України - свято, яке символізує єдність українських земель і відіграє значну роль в історії нашої країни. Ця подія крізь роки нагадує нам про силу національного єднання.

2023-01-20

/Files/images/соб2_1.jpg Соборність невіддільна від державності, суверенітету й незалежності народу, які є фундаментом для побудови демократичної держави, запорукою виживання й існування нації. Сьогодні соборність для України означає деокупацію всіх захоплених ворогом територій, відновлення єдності з ними. Соборність передбачає не лише пам'ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. В сучасному спротиві російській агресії ми довели свою згуртованість і спільне прагнення жити у вільній державі, яка сама визначає своє майбутнє. Нам потрібно залишатися монолітними в боротьбі проти ворога. Соборність - мета перемоги!

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi